UA-21242145-1

Meubelen op maat

Wat u bij Simons meubel wooncentrum niet kunt vinden wordt ‘op maat’ gemaakt in eigen werkplaats. Samen met u ontwerpen wij net dat meubelstuk dat u nergens anders kunt vinden. Wilt u bijvoorbeeld een op maat gemaakte tafel, boekenkast of dressoir van eiken hout of teak of een andere houtsoort, bijna elk model of ontwerp is bij Simons meubel centrum leverbaar. Indien nodig, kan ook ieder ontwerp desgewenst in een bepaalde kleur vervaardigd worden, en dat zonder meerprijs.

Kom met uw idee of ontwerp naar ons wooncentrum in Nuth, dan zorgen wij voor de rest.

Behalve vakmanschap, inzet en service, is vooral ook creativiteit een heel belangrijk aspect bij het aanbieden van interieurinrichting. Een doorsnee interieurvoorstel is op elke hoek van de straat te krijgen, maar samen met u zoeken naar het juiste ‘thuisgevoel’ en dit vervolgens te vertalen in een voor u verrassend ontwerp, is waar wij naar streven.

Kortom; wanneer u een ambachtelijk meubel wilt dat geheel bij u wensen aansluit en toch niet te duur is, dan bent u bij Simons meubel wooncentrum op het juiste adres.

Maatwerk voorbeelden:

  • Tafel op maat
  • Dressoir op maat
  • Kast op maat
  • TV kast op maat
  • TV Dressoir op maat

Vraag vrijblijvend een offerte aan door het formulier in te vullen op deze pagina en wij nemen spoedig contact met u op. U kunt natuurlijk ook bellen of contact met ons opnemen.

Offerte Maatwerk

Bookmark and Share